Và hãy để chúng tôi thốt lên “Ồ, chúng tôi đánh giá cao những con người phù hợp như bạn!”

04/12/2017 Thứ hai

Bạn là một ứng viên có khả năng phản ứng nhanh và sáng tạo. Bạn có hay chưa kịp chuẩn bị những câu trả lời phỏng vấn xin việc. Điều đó có quan trọng, nhất là trong thời buổi thị trường lao động cạnh tranh khốc liệt như hiện nay? Chỉ cần bạn nói với chúng tôi: “Tôi có thể nói về bản thân mình qua 3 từ…”; “Câu châm ngôn sống của tôi là…”; “Triết lý của tôi là…”; “Những người hiểu rõ tôi thường nhận xét tôi là người…”; “Sáng nay tôi đã ‘Google” tên mình và kết quả là…”; Tôi có cảm xúc mãnh liệt về…”; “Hồi 7 tuổi, tôi luôn muốn trở thành…”; “Nếu có một bộ phim kể về cuộc đời của tôi, tên phim sẽ là…”; “Tôi có thể chứng tỏ con người mình cho anh/ chị thay vì nói được không?”; “Lời khen tặng tôi thường được nghe nhất là…”. Và hãy để chúng tôi thốt lên “Ồ, chúng tôi đánh giá cao những con người phù hợp như bạn!”

VSF

 

Programme Assistant for For Vietnamese Stature Foundation

Brief:

For Vietnamese Stature Foundation (VSF) was established in 16 December 2014, licensed by Ministry of Home Affairs. It is a charitable, non-profit, social foundation; aims to improve physical and mental health of Vietnamese children, for a mighty Vietnam.

To achieve this mission, VSF focuses on supporting the rights of nutrition and education for children through 03 core programs: i) School milk – for Vietnamese stature program; ii) Nurturing talents program; iii) Health care  for the pregnant program. Besides, VSF often conducts charity activities, such as: building schools in mountainous areas; building bridges and charity houses for poor households and children; sponsoring heart surgery program “Heart for children”, blood donation program “Red Sunday” and charity program “Tet for the poor”, etc.

VSF is currently seeking a suitable candidate to fill the position:

PROGRAME ASSISTANT

Report to: Coordinator

Workplace: Opera Business Center, 60 Ly Thai To, Hoan Kiem, Ha Noi

Type of job: Full -time

Expected starting date: 20/12/2017

Duration: 12 months      

Main responsibility:

  • Assist team  in planning, implementing and monitoring of project activities
  • Be responsible for performing general administrative tasks (such as preparing logistics for travels and events/meetings; sorting, screening and distributing incoming mail, pouch, fax and processing outgoing mail, fax, pouch; maintaining an effective office filing system, etc.)
  • Any other reasonable, ad hoc tasks as required by team, e.g. translation from Vietnamese to English and vice versa.

Requirement:

  • Dynamic, responsible, attention to details, strong passion for serving the society
  • Skills: Good communication and presentation skills, and good organisational skill
  • Language: Fluent in Vietnamese and English (verbal and written)
  • Education: University degree
  • Work experience in programme/projects planning and management is preferable.

How to apply

Interested applicants may send application package including CV and Cover letter to the email: dieptran@vitamvocviet.vn, CC hoangnguyen@vitamvocviet.vn

Contact point: Tran Hong Diep (Ms) – Coordinator

Deadline of submission: 15/12/2017

We regret that only short-listed applicants will be contacted.